De Oppepper


Theo_verslag

22 augustus een dag om nooit meer te vergeten,

De wensdag van Theo.

Theo die heeft eigenlijk geen wensen hij geniet het meest met zijn vrouw, kinderen, kleinkinderen en naaste familie allemaal bij elkaar iets gezelligs doen.

Dat is het zeker geworden, om half tien in de ochtend hebben we Theo en An overvallen met zijn allen, ze wisten van niks alleen dat ze om half tien klaar moesten staan.

Marjolein en Iris van de Oppepper vertelde ze dat wij ( Antoinette en John ) een e-mail hadden verstuurd naar de Oppepper. Theo heeft slokdarm kanker met uitzaaiingen en is ongeneeslijk ziek An is net hersteld van borstkanker.

Ze waren helemaal verrast, we kregen een routebeschrijving naar Heemstede wij hadden zelf ook geen idee wat de dag ging brengen we wilden ons ook laten verrassen. An en Theo werden gereden in een jaguar. Erg luxe

In Heemstede aan gekomen gingen we bij een atelier naar binnen waar we lekker koffie met gebak kregen, eenmaal bijgekomen van de schrik werd ons verteld wat we gingen doen.

We kregen een workshop djembé, allemaal in een kring met een djembé voor ons.

Theo houd erg van drummen, trommelen hij kan het zelf niet maar vind het mooi om naar te luisteren, nu kreeg hij de kans om het ook eens te proberen. We hebben ontzettend gelachen het was ook erg leuk om te doen.

Na de wokshop zijn we gaan lunchen in Zandvoort aan het strand, het was die dag ook nog eens heerlijk weer dus ook daar hebben we genoten.

Daarna zijn we weer terug gegaan naar Heemstede naar het atelier. Daar stond voor ons klaar verf, kwasten en een schilderij.

Het was de bedoeling dat we allemaal een schilderij voor Theo gingen maken erg creatief. Iedereen heeft er wat moois van gemaakt, uiteindelijk zijn alle schilderijtjes samengevoegd en is één groot schilderij geworden voor Theo en An als herinnering. Dat was ook heel leuk bedacht door Marjolein en Iris.

De gehele dag door zijn er foto’s gemaakt daar willen we de oppepper ook voor bedanken.

We zijn daarna weer naar Zeist gereden en hebben de dag afgesloten.

Nogmaals allemaal ontzettend bedankt voor deze onvergetelijke dag.

Antoinette Huntelerslag

 • De wens van …..

 • Wens aanvragen?

  Ga dan naar het volgende aanvraag formulier. Wens aanvragen
 • ADOPTEER een WENS

  DOE HEN EEN WENS CADEAU

  Help ons

 • Ook te vinden op

  De wensstichting Oppepper4all is ook te vinden op
  LinkedIn YouTube Facebook Hyves
 • Erkend door Belastingdienst
  ANBI nummer: 816086813